luni, 18 ianuarie 2010

Mircică, da' flacăra inteligenţei...?

Ca să justifice ţopăiala stupidă şi inutilă a lui Geoană, alde Hrebenciuc arunca, acum o lună, o scuză penibilă cu aromă de deraiere mintală. Pe cât se pare, Băse s-ar fi folosit de "flacăra violetă", care, fiind şi joi (oare în alte zile nu mai funcţionează?), l-a făcut pe Mirciulică să se piardă şi să rămână fără verb.
Trecut-au zilele şi toţi am uitat elucubraţia. La urma urmei, politicienii noştri spun o groază de tâmpenii, chit că una la fel de mare nu am mai auzit de mult. Ei bine, de 2 zile, subiectul e iar la modă. Şi încă reluat de mulţi alţi membri marcanţi ai PSD, în frunte cu împricinatul (susţinut şi de consoartă). Bănicioiu, parlamentar pesedist şi o inteligenţă "remarcabilă", un clovn sinistru altfel, dar cu multe prezenţe televizate, vrea chiar să se instituie o comisie parlamentară de anchetă pe tema asta (din nou, Iliescu a rămas lucid şi l-a luat peste picior pe prostănac). Bine că nu a propus scoaterea culorii violet în afara legii, sub pedeapsa cu moartea.
În loc să li se spună în faţă că ar trebui să se caute la mansardă şi să se treacă repede peste subiect, toată lumea a început să dezbată. Chiar acum, pe Realitatea Tv se încearcă explicarea "ştiinţifică", iar un nene, "ezoterist" de meserie, se beşică pentru că
"flacăra violetă" este luată în râs. Din păcate, nu prea e de râs. Geoană e al doilea om în stat şi va conduce ţara în lipsa preşedintelui. Cum să laşi la conducere un om cu creierii pe moaţe? Poate, pe lângă legea controlului averilor demnitarilor, ar trebui adoptată şi legea controlului condiţiei psihice a demnitarilor. Eventual, să se instaleze un câmp de forţă împotriva atacurilor energetice. Special pentru geonel. Hai, că se poate, am văzut eu într-un film.

5 comentarii:

Jimmy spunea...

Iti dai seama de cati bani ar fi nevoie ca sa se instaleze un camp de forta suficient de mare in jurul Casei Poporului si al Palatului Victoria? Iar incep sa urle televiziunile ca tara e in criza si politicienii cheltuiesc aiurea banii poporului, doar ca sa isi proteje dosurile impotriva vampirilor energetici.

cautatorul spunea...

ha-ha, da. încep să cred că ştia şi inchiziţia ce ştia, când folosea flacăra (roşu-portocalie, ce-i drept).

Jimmy spunea...

flacara traditionala :))

M spunea...

Dom' profesor, (bine) v-am gasit! :))

Ca off-topic, caci nu ma intereseaza chestiunile politice, va salut si va doresc toate cele bune in 2010!

Cautatoarea Monica Chiorpec, fosta si eterna lazarista.

cautatorul spunea...

Mulţam, cel mai bun 2010 şi pentru tine:).